Toni Korkeakunnas vieraili Forzan Pikkujouluissa - vuosikokous valitsi uuden hallituksen

7.12.2023

Forza HJK juhli perinteisten pikkujoulujen merkeissä 5.12. Kuninkaantammen Barcodessa. Juhliin osallistui myös Toni Korkeakunnas kunniavieraana. Klubin mies on myös erittäin mainio seuramies. Keskusteltavaa riitti koko illaksi ja kaikki poistuivat paikalta monta mieleenpainuvaa tarinaa rikkaampana. 

Tokelle lahjoitettiin kiitokseksi Forza HJK:n t-paita. Kauden viimeisessä matsissa Thessalonikissa toivottavasti on t-paitakeli. 

HJK sen sijaan lahjoitti pikkujoulun perinteiseen tietovisaan huikeat palkinnot. Klubiaiheisen tietovisan viisaimmat saivat palkinnoksi Larne ja Qarabag -matsiviirit pelaajien nimikirjoituksilla sekä Tenhon ja Olusanyan match worn -pelipaidat. 

Ennen pikkujouluja pidettiin Forza HJK:n vuosikokous, jossa valittiin yhdistyksen hallitus ensi toimintakaudelle. Vuosikokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Olli-Pekka Kasurisen ja hallituksen jäseniksi Teemu Taipaleen, Mikko "Hagish" Haglundin, Olli Pietilän, Tuomo Oksmanin ja Juha Juonen. Varajäseniksi valittiin Kimmo Koskiala ja Marko Mulari. 

Kiitos paljon Tokelle pikkujoulussa vierailusta, Klubille hienoista palkinnoista ja kaikille vuosikokoukseen ja pikkujouluun osallistuneille jäsenille!