Pikkujoulut 5.12.2013, Ravintola Töölö, kello 18.30 eteenpäin

25.10.2013

Forzan pikkujouluja vietetään jälleen perinteisin menoin Itsenäisyyspäivän aattona. Juhlat järjestetään nyt toista kertaa peräkkäin Sports Bar Töölössä, Mannerheimintie 98, 00250 Helsinki. Pikkujoulut alkavat kello 18.30. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla 25€:n arvoinen illalliskortti Forzan tilille 22.11. mennessä. Maksutiedot: Tilinumero: 660100-1164672 Saaja: Fan Club Forza HJK ry Viestikenttään: Nimesi ja jäsennumerosi sekä maininta pikkujoulut. Maksamisen lisäksi muuta ilmoittautumista ei tarvita.

Ravintola Töölö tarjoaa nälkäisille pikkujoulun viettäjille intialaista Chicken currya. Ruoka sisältää: Chicken curry, riisin, salaatin ja leivän kanssa.

Juomat: Alkuun glögi (terästetty tai alkoholiton) sekä 1 ruokajuoma/hlö (olut, siideri, limu).

Pikkujouluohjelma on perinteinen: palkitsemisia, tietokilpailuja, mahdollisia yllätysvieraita ja tietenkin bingo. Joulupukinkin odotetaan vierailevan. Ota mukaasi muutaman euron arvoinen paketti pukinkonttiin laitettavaksi.