Vuosikokous ja pikkujoulut Telia 5G Areenalla 5.12. alkaen klo 18.00

Joulu lähestyy, ja sehän tietää myös perinteisesti Forzan pikkujouluja 5.12.!

Ennen pikkujouluja pidetään yhdistyksen vuosikokous, alkaen klo 18.00. Esillä ovat sääntömääräiset asiat. Pikkujouluja vietetään samassa paikassa, Telia 5G Areenan yksityistiloissa, alkaen klo 19.00.

Forzalle on varattuna sauna ja oleskelutila. Tilassa voi nauttia omia juomia. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla 25€:n arvoinen illalliskortti Forzan tilille 30.11. mennessä.

Maksutiedot: Tilinumero: FI79 6601 0001 1646 72. Saaja: Fan Club Forza HJK ry. Viestikenttään: Nimi, ja maininta pikkujoulut. Maksamisen lisäksi muuta ilmoittautumista ei tarvita.

Ruoat tilataan Telia 5G Areenalle ja menu koostuu seuraavasta:
Hedelmäistä vihersalaattia
Kirkasta perunasalaattia pekonilla ja kidneypavuilla
Nyhtökalkkunawrappeja Nachoja, salsaa ja kermaviiliä.

Tapahtumassa palkitaan parhaita, järjestetään tietokilpailu ja mukaan pyritään saamaan yllätysvieraita. Myös perinteinen bingo järjestetään. Joulupukinkin odotetaan vierailevan. Ota mukaasi muutaman euron arvoinen paketti pukinkonttiin laitettavaksi.