Pikeepaita

ForzaHJK tuottaa ensisijaisesti jäsenilleen omia fanituotteita, joita on myytävänä otteluiden ja vierasmatkojen yhteydessä. Tilata voit niitä myös tämän sivun verkkolomakkeella. Tilattujen tuotteiden maksut tapahtuvat yleensä käteisellä tai myös suoraan ForzaHJK:n tilille, FI79 6601 0001 1646 72. Tavaroita saat sitten kuittia vastaan. Hinnat jäsenille pyritään pitämään mahdollisimman edullisina.

ForzaHJK pikeepaita

Tyylikkyyttä matseihin saat uudella sinisellä pikee-paidalla, jossa on korkealaatuinen prodeeraus omasta logostamme. Tätä korkealaatuista paitaa saa M, L, XL, XXL kokoisina, joista XXL-koot ovat jo vähissä.

Hinta ForzaHJK:n jäsenille 18 €, muille 20 €.

Tilaan itselleni seuraavat ForzaHJK -tuotteet:

Voit maksaa tilaamasi tuotteet valmiiksi Forzan tilille tai sitten käteisellä tuotteet saadessasi. Valitse kumman maksutavan haluat ostollesi.

Lopuksi kerro meille yhteystietosi ja lähetä tiedot:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.