Jäsenedut

Liittymällä Forza HJK:n jäseneksi pääset hyötymään ainakin seuraavista jäseneduista v. 2018

• Kausikortti HJK:n kannattajakatsomoon eli Klubipäätyyn 93,5€.
  • Jäsenenä pääset Forzan järjestämille vierasmatkoille 5€ muita edullisemmin.

• Forza HJK ry:n hankkimia fanituotteita edulliseen hintaan. Mm. Forzan uusi huivi on myynnissä hintaan 12€. Muille hinta on 15€.

• Tyylikäs jäsenkortti, josta voit tarkistaa Veikkausliigan pelipäivät ja todistaa jäsenyytesi.

• Alennukset Klubi 04:n ja HJKn naisten edustusjoukkueen otteluiden pääsylippuihin.

Ravintola Sportbar Töölö (Mannerheimintie 98).
Ruoat ja juomat kanta-asiakashinnoin:

• Ruoat listalta -10%.
  • Jäsenkortilla tuoppi olutta 4,70€.

Pyydä kaveri mukaan Forzaan! Uuden jäsenen värvääjälle on tarjolla huippuetuna Forzan kaulaliina kauden ajan. Kaulaliinan normaali myyntihinta on 15€. Kaulaliinan rekrytointipalkkiona saat otteluiden yhteydessä tai muuten sovitusti.