Jäsenedut

Liittymällä Forza HJK:n jäseneksi pääset hyötymään ainakin seuraavista jäseneduista v. 2019

• Kausikortti HJK:n kannattajakatsomoon eli Klubipäätyyn 90 € (+mahdolliset toimituskulut).

• Forzan järjestämät vierasmatkat 5 € muita edullisemmin.

• Forzan hankkimia fanituotteita edulliseen hintaan. Mm. Forzan kaulaliina on myynnissä hintaan 12 €. Muille hinta on 15 €.

• Tyylikäs jäsenkortti, josta voit tarkistaa Veikkausliigan pelipäivät ja todistaa jäsenyytesi.

• Alennukset Klubi 04:n ja HJKn naisten edustusjoukkueen otteluiden pääsylippuihin.

Ravintola Sportbar Töölö (Mannerheimintie 98).
Ruoat ja juomat kanta-asiakashinnoin:

• Ruoat listalta -10 %.

• Jäsenkortilla tuoppi olutta 5 €.

Pyydä kaveri mukaan Forzaan! Uuden jäsenen värvääjälle on tarjolla huippuetuna Forzan kaulaliina kauden ajan. Kaulaliinan normaali myyntihinta on 15 €. Kaulaliinan rekrytointipalkkiona saat otteluiden yhteydessä tai muuten sovitusti.