Liity jäseneksi

Liity Fan Club Forza HJK ry:n jäseneksi ja ota ilo irti loistavista jäseneduistamme.

Jäsenmaksu on vuonna 2017 aikuisilta 20€ ja vuonna 2001 syntyneiltä ja nuoremmilta 12€. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä tämän liittymislomakkeen. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat näkyviisi ohjeet jäsenmaksusi maksamisesta.

*

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, saat näkyviisi ohjeet jäsenmaksusi maksamisesta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

FORZA HJK

HJK:n virallinen kannattajaryhmä. Kannustamme Klubia niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä, sekä kotona että vieraissa. Hyvähenkisen kannatuksen muotoja ovat mm. laulut, huudot, banderollit ja tifot.

Sivuilta
löydät tietoa toiminnastamme, jäsenyydestä, alennuksista ja muista eduista sekä vieraspelimatkoista. Lisäksi tarjoamme vilkkaan keskustelupalstan sekä runsaasti kirjallista ja kuvallista materiaalia.