Yhdistys

Fan Club Forza HJK ry on vuonna 1999 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on sääntöjen mukaan toimia HJK:n kannattajien yhdyssiteenä, kannustaa HJK:ta sekä edistää jalkapallo- ja kannattajakulttuuria positiivisessa hengessä.

Yhdistyksen tarkoitus on myös lisätä samoin ajattelevien ihmisten kanssakäymistä ja tarjota heille toimintafoorumi. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kehittää ja ylläpitää kannattajaryhmänsä näkyvyyttä sekä tunnelmaa kotiotteluissa ja järjestää jäsenilleen ottelumatkoja sekä tapaamis- ja vapaa-ajanviettotilaisuuksia.

Yhdistyksen arkipäiväistä toimintaa suunnittelee ja toteuttaa sen hallitus. Jäsenistö valitsee hallituksen vuosittain alkuvuodesta pidettävässä vuosikokouksessa.

Tuplajuhlat vuodelta 2003. Kuva: Markku Pihlaja