HJK:n uutiset

Suomen Cupin lohkovaihe päättyi tasapeliin(eilen)
Lohkovoiton jo aiemmin varmistanut HJK pelasi tasan 1-1 Hongan vieraana. HJK oli tehnyt pieniä muutoksia edellisestä Mariehamn-ottelusta. Pieniä vammojansa lepuuttavat Bubacar Djaló ja Antonio Reguero eivät olleet mukana. Maalilla aloitti edellisen ottelun tapaan Jakob Tånnander ja keskikentällä aloitti Ferhan Hasani. Roope Riski palasi avauskokoonpanoon ja Tim Väyrynen aloitti vaihdosta. Ensimmäinen puoliaika Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Minuuttikaan ei ollut kulunut täyteen, kun HJK puhkaisi Hongan puolustuksen ja … Jatkuva The post Suomen Cupin lohkovaihe päättyi tasapeliin appeared first on HJK Helsinki.
HJK Insight: Suorituskyky(eilen)
Helmikuun HJK Insight -jakson aiheena on HJK:n suorituskyky-yksikkö ja sen toiminta. The post HJK Insight: Suorituskyky appeared first on HJK Helsinki.
Naisten Liiga on nyt Kansallinen Liiga(eilen)
Jalkapallon Naisten Liiga uudistuu ja sarja on kaudesta 2020 alkaen Kansallinen Liiga. Nimen ja identiteetin uudistus on osa liigan vuosien 2020-2023 ”Modernia huippu-urheilua” -strategiaa, jossa korostuvat vahvasti ihmisten samanarvoisuus, sekä uskallus ja rohkeus menestyä.  Uudella nimellä Palloliitto haluaa ravistella urheilussa vallitsevia asenteita sekä toimia suunnannäyttäjänä. – Nousemalla suureksi kansainväliseksi ilmiöksi viime kesän MM-kisat todistivat, ettei … Jatkuva The post Naisten Liiga on nyt Kansallinen Liiga appeared first on HJK Helsinki.
Ennakko: Honka vs HJK(26.2.2020)
HJK päättää Suomen Cupin lohkovaiheen paikallispelillä Espoossa.  Suomen Cupin lohkovoiton jo varmistanut Klubi palasi jälleen harjoittelemaan viime viikolla vietetyn loman jälkeen. Lauantaista asti treenanneella joukkueella on alla ehjä harjoitusviikko. – Sama hyvä tekemisen taso on jatkunut ja kiva taas päästä pelaamaan, kommentoi päävalmentaja Toni Koskela. Huomiseen Honka-matsiin joukkueella on käytössä suurin piirtein sama kokoonpano kuin edellisessä … Jatkuva The post Ennakko: Honka vs HJK appeared first on HJK Helsinki.
Klubi pelaa harjoitusottelun Norjassa(25.2.2020)
HJK kohtaa norjalaisen SK Brannin Bergenissä 6. maaliskuuta. The post Klubi pelaa harjoitusottelun Norjassa appeared first on HJK Helsinki.