HJK:n uutiset

Klubi lauantaina Ahvenanmaalle(tänään)
Maarianhamina on vierajoukkueille tunnetusti vaikea paikka pelata. HJK matkustaa seuraavaksi Ahvenanmaalle, jossa se kohtaa sarjavitosena majailevan Åland Unitedin. Joukkueiden viime vuosien kohtaamiset Ahvenanmaalla ovat kääntyneet molempiin suuntiin pienillä marginaaleilla, joten luvassa on eittämättä tiukka kamppailu pisteistä. Åland Unitedia veikattiin kauden alussa mukaan mestaruustaistoon, mutta saarelaisten kone on käynnistynyt yskähdellen. Joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen oli Klubin … Jatkuva The post Klubi lauantaina Ahvenanmaalle appeared first on HJK Helsinki.
Tim Väyrynen Klubiin(eilen)
HJK ja hyökkääjä Tim Väyrynen ovat tehneet tämän ja ensi kauden kattavan sopimuksen. HJK vahvistaa hyökkäystään, kun Hongan kasvatti Tim Väyrynen, 26, liittyy Klubin miehistöön. – Fiilikset on korkealla! Tämä on loistava mahdollisuus minulle ja joukkueelle ja toivon, että onnistun. Odotan erittäin paljon tätä. Mulla on takana muutama hankala vuosi, mutta olen tehnyt paljon kovaa … Jatkuva The post Tim Väyrynen Klubiin appeared first on HJK Helsinki.
Arrivederci, Lassi Lappalainen!(eilen)
HJK:n hyökkääjä Lassi Lappalainen siirtyy Italian Serie A:ssa pelaavan Bologna FC:n riveihin. Lassi Lappalaisen ura jatkuu italialaisessa Bologna FC:ssä. Lappalainen siirtyy pysyvällä siirrolla Bolognaan ja siirto astuu voimaan keskiviikkona 17.7.2019. HJK saa siirrosta merkittävän korvauksen ja sopimus sisältään myös merkittävän jatkosiirtopykälän. HJK ja Bologna keskustelivat pitkään erityisesti siirron aikataulusta urheilullisesta näkökulmasta. HJK sai aikataulullisesti ja … Jatkuva The post Arrivederci, Lassi Lappalainen! appeared first on HJK Helsinki.
Lipunmyynti seuraavaan europeliin(eilen)
HJK kohtaa Crvena Zvezdan Telia 5G Arenalla keskiviikkona 31.7.2019. Lipunmyynti alkaa huomenna 18.7.2019. Lipunmyynti toisen karsintakierroksen kotiotteluun alkaa vaiheittain 18.7. alkaen. Kausikorttilaiset ja Klubien Klubi -korttilaiset saavat laskun, jonka maksamalla voi lunastaa oman kausikorttipaikkansa hintaan -50 %. Maksuaikaa on 18.–21.7.2019. Mikäli et halua ostaa lippua, jätät vain laskun maksamatta. Lunastamattomat kausikorttipaikat vapautetaan yleiseen myyntiin. Yleinen … Jatkuva The post Lipunmyynti seuraavaan europeliin appeared first on HJK Helsinki.
Koskela: Tehtiin peli meille vaikeaksi(eilen)
HJK eteni jatkoon Mestarien liigan karsinnoissa ja kohtaa seuraavaksi belgradilaisen FK Crvena Zvezdan eli tutummin Punaisen Tähden. HJK:n peli oli aika jumissa Tórshavnissa ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisen puoliajan piristyminen toi tasapelin Riku Riskin maaleilla ja selvän jatkopaikan yhteismaalein 5-2. – Tehtiin peli itsellemme aika vaikeaksi, mutta jatkopaikka tuli. Seuraavaksi on edessä iso peli lauantaina Ilvestä … Jatkuva The post Koskela: Tehtiin peli meille vaikeaksi appeared first on HJK Helsinki.