HJK:n uutiset

Kauden toinen tappio(eilen)
HJK ei löytänyt ratkaisua JyPK:n matalan blokin murtamiseen. Hellelukemissa Harjulla käyty ottelu alkoi Klubin kannalta vaikeimmalla mahdollisella tavalla. JyPK:n miltei puolesta kentästä lähtenyt vapaapotku purettiin huolimattomasti boksin kaarelle, josta Alma Forstén kiskaisi unelmavedon suoraan maaliin. Tämän jälkeen alkoi vimmattu sinivalkoinen paine sekä pallonhallinta JyPK:n kenttäpuoliskolla. Ottelu oli pitkään yhtä maalia, mutta niin vain kesken Klubin … Jatkuva The post Kauden toinen tappio appeared first on HJK Helsinki.
Ennakko: KuPS vs HJK(eilen)
Koskela: ”Käytetään kaikki energia siihen, että palaudutaan hyvin ja ollaan sunnuntaina valmiit lyömään kaikki peliin.” The post Ennakko: KuPS vs HJK appeared first on HJK Helsinki.
HJK havittelee kärkipaikkaa Kuopiossa(eilen)
Sunnuntaina Kuopiossa taistellaan Veikkausliigan kärkipaikasta, kun HJK kohtaa isäntäjoukkue Kuopion Palloseuran. The post HJK havittelee kärkipaikkaa Kuopiossa appeared first on HJK Helsinki.
HJK Klubi 04:n nousi jaetulle kärkipaikalle(eilen)
HJK Klubi 04 otti kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun joukkue löi kauniissa elokuun perjantai-illassa GrIFK:n puhtaasti 3-0, ja nousi sarjan jaetulle kärkipaikalle Ilves/2:n kanssa. The post HJK Klubi 04:n nousi jaetulle kärkipaikalle appeared first on HJK Helsinki.
Honka-matsin liput myyntiin(7.8.2020)
HJK vs Honka pelataan lauantaina 15.8. kello 17:00 Bolt Arenalla. HJK:n kausikorteilla saat etuoikeuden pääsylippuun. Lippujen lunastus on käynnissä ja yleinen myynti alkaa maanantaina 10.8. kello 9:00. The post Honka-matsin liput myyntiin appeared first on HJK Helsinki.