HJK:n uutiset

Ennakko: IFK M vs HJK(eilen)
Koskela: ”Joukkueen sitoutuminen ja työnteko on ollut korkealla tasolla.” The post Ennakko: IFK M vs HJK appeared first on HJK Helsinki.
Mollivoittoinen vierailu Vantaalla(30.10.2020)
HJK kärsi 3-0 tappion Myyrmäen sumuisessa illassa. HJK aloitti ottelun pirteästi ja sai hankittua kulmapotkun jo puolentoista peliminuutin kohdalla. Vieraat hallitsivat pallollisesti, mutta TiPS loi ensimmäisen vaarallisen tilanteen 10. minuutin kohdalla. Klubipelaajat viittoivat turhaan paitsioita, mutta hetken boksipingiksen jälkeen pallo saatiin kuitenkin siivottua väljemmille vesille. HJK:n paras maalintekopaikka syntyi ottelun 28. minuutilla. Essi Sainio syötti … Jatkuva The post Mollivoittoinen vierailu Vantaalla appeared first on HJK Helsinki.
Kauden viimenen vierasmatsi(30.10.2020)
HJK haluaa sinetöidä sarjavoittonsa sunnuntaina Ahvenanmaalla. The post Kauden viimenen vierasmatsi appeared first on HJK Helsinki.
Valmentaja-akatemian uusi kausi käynnistyi(30.10.2020)
HJK Valmentaja-akatemian uusi kausi käynnistyi lokakuun lopulla. Akatemian tavoitteena on tuoda lisää nuoria mukaan seuran valmennustoimintaan. The post Valmentaja-akatemian uusi kausi käynnistyi appeared first on HJK Helsinki.
HJK kohtaa mestaruutta hamuavan TiPS:n(29.10.2020)
Kansallista Liiga on jäljellä enää kaksi kierrosta. Klubilla alkaa perjantaina 10 päivän intensiivinen jakso, jonka aikana raitapaidat pelaavat kolmesti. Urakka alkaa tiukalla ottelulla mestaruutta hamuavan tikkurilaisryhmän vieraana. TiPS on 16. kierroksen jälkeen tasapisteissä Åland Unitedin kanssa, mutta saarelaiset pitävät piikkipaikkaa paremman maalieron turvin. HJK sen sijaan valahti neljännelle sijalle FC Hongalle koetun tappion myötä. Joukkueiden … Jatkuva The post HJK kohtaa mestaruutta hamuavan TiPS:n appeared first on HJK Helsinki.