2019 Forza täytti 20 vuotta. Kuva on vuodelta 2013 Kanarian saarten Maspalomasista, jonne forzalaiset matkusti kannustamaan Klubia siellä pelattuun Maspalomas-turnaukseen. Tiedot turnauksesta saat klikkaamalla kuvaa.

Liity jäseneksi

Liity Fan Club Forza HJK ry:n jäseneksi ja ota ilo irti loistavista jäseneduistamme.

Liittymislomake löytyy sivun lopusta!

Jäsenmaksu on vuonna 2021 aikuisilta 20€ ja vuonna 2005 syntyneiltä ja nuoremmilta 12€. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä tämän liittymislomakkeen. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat näkyviisi ohjeet jäsenmaksusi maksamisesta.

Liittymällä Forza HJK:n jäseneksi pääset hyötymään ainakin seuraavista jäseneduista v. 2021

• Kausikortti HJK:n kannattajakatsomoon eli Klubipäätyyn 90 eurolla.
  • Forzan järjestämät vierasmatkat 5 € muita edullisemmin.
  • Forzan hankkimia fanituotteita edulliseen hintaan. Mm. Forzan kaulaliina on myynnissä hintaan 12 €. Muille hinta on 15 €.
  • Tyylikäs mobiilijäsenkortti, josta voit tarkistaa Veikkausliigan pelipäivät ja todistaa jäsenyytesi.

Ravintola Sportbar Töölö (Mannerheimintie 98).
Ruoat ja juomat kanta-asiakashinnoin:

• Talon hampurilainen tai Klubiburger 10 EUR
  • Jäsenkortilla tuoppi olutta 5,50 €.

Parturi Stadium (Savilankatu 1 a).

• Hiustenleikkuu 15 EUR
  • Amerikkalainen parranajo 15 EUR
  • Molemmat yhdessä 25 EUR

Pyydä kaveri mukaan Forzaan! Uuden jäsenen värvääjälle on tarjolla huippuetuna Forzan kaulaliina kauden ajan. Kaulaliinan normaali myyntihinta on 15 €. Kaulaliinan rekrytointipalkkiona saat otteluiden yhteydessä tai muuten sovitusti.

Liity Forzaan! Täytä alla oleva liittymislomake.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat ohjeet jäsenmaksun maksamisesta.

Liityn Forzan HJK:n jäseneksi. *
Haluan jäsentiedotteen sähköpostitse *
Minulle saa lähettää Forzan omia tiedotteita tekstiviestillä *

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, liittymisongelmia tms., ole meihin yhteydessä: info ( a ) forzahjk.net