2019 Forza täytti 20 vuotta. Kuva on vuodelta 2013 Kanarian saarten Maspalomasista, jonne forzalaiset matkustivat kannustamaan Klubia siellä pelattuun Maspalomas-turnaukseen. Tiedot turnauksesta saat klikkaamalla kuvaa.

Liity jäseneksi

Liity Fan Club Forza HJK ry:n jäseneksi ja ota ilo irti loistavista jäseneduistamme.

Liittymislomake löytyy sivun lopusta!

Jäsenmaksu on vuonna 2022 edelleen sama 20€  ja vuonna 2006 syntyneiltä ja nuoremmilta 12€. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä tämän liittymislomakkeen. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat näkyviisi ohjeet jäsenmaksusi maksamisesta.

Liittymällä Forza HJK:n jäseneksi pääset hyötymään ainakin seuraavista jäseneduista v. 2022

• Kausikortti HJK:n kannattajakatsomoon eli Klubipäätyyn 90 eurolla.
  • Forzan järjestämät vierasmatkat 5 € muita edullisemmin.
  • Forzan hankkimia fanituotteita edulliseen hintaan. Mm. Forzan kaulaliina on myynnissä hintaan 12 €. Muille hinta on 15 €.
  • Tyylikäs mobiilijäsenkortti, josta voit tarkistaa Veikkausliigan pelipäivät ja todistaa jäsenyytesi.

Ravintola Sportbar Töölö (Mannerheimintie 98).
Ruoat ja juomat kanta-asiakashinnoin:

• III-olut hanasta 5,60 EUR
  • IV-olut hanasta 6,30 EUR
  • Hanalonkero 6,30 EUR
  • Siideri 6,70 EUR
  • Fisu 5,30 EUR
  • Jaloviina 5,80 EUR
  • Laku 5,20 EUR
  • Klubishotti 6,00 EUR
  • Erikoisoluet hanasta -5%

Voimassa 31.12.2022 asti

Pyydä kaveri mukaan Forzaan! Uuden jäsenen värvääjälle on tarjolla huippuetuna Forzan kaulaliina. Kaulaliinan normaali myyntihinta on 15 €. Kaulaliinan rekrytointipalkkiona saat otteluiden yhteydessä tai muuten sovitusti.

Liity Forzaan! Täytä alla oleva liittymislomake.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat ohjeet jäsenmaksun maksamisesta.

Saat ohjeet mobiilijäsenkortin käyttöönottoon kahden viikon kuluessa jäsenmaksun lähettämisen jälkeen.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, liittymisongelmia tms., ole meihin yhteydessä: info [ a ] forzahjk.net