Oikein hyvää uutta vuotta 2022!

14.1.2022

Vanha, vaihderikas ja pitkä fudiskausi 2021 on meillä enää muisto menneisyydessä ja vesi kielellä jo odotamme uuden alkamista. Kauaa siihen ei enää mene, kun kohta jo alkaa uudestaan henkiin herätetty liigacup, sekä muutaman vuoden tauon jälkeen ainoaan oikeaan formaattiinsa palannut Suomen Cup. Paljon mielenkiintoisia pelaajauutisia on talven mittaan Klubin jengeihin tippunut, joten odotettavissa on vähintäänkin yhtä mielenkiintoinen kausi kuin edellinen. 

Tapansa mukaan Forza vuosikokousti jälleen loppuvuodesta ja valitsi uuden hallituksen vuodelle 2022. Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja rahastonhoitaja säilyvät ennallaan, kun Jarmo Kuisma (pj), Mikko Haglund (vara-pj) ja Olli Pietilä (rahastonhoitaja) jatkavat hallituksessa. Edelleen hallituksessa jatkavat myös Kimmo Koskiala ja Teemu Taipale. Uutena jäsenenä Forzan hallituksessa aloittaa Juha Juoni. Varajäseninä ovat Merja Haglund ja Sami Kääriäinen. 

Seuraathan aktiivisesti Forzan somekanavia, jotta pysyt ajan tasalla mitä tapahtuu. Näiden uusiutuneiden nettisivujemme kautta tulemme myös tiedottamaan tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. 

Olethan tänäkin vuonna mukana, osana perinteikkäintä suomalaista jalkapallon kannattajayhdistystä ja mukana tukemassa Klubin katsomotoimintaa. 

Liity Forzaan täällä!